Waarom op zoek naar de Business SOUL?

Wist U dat slechts 20 % van de werknemers echt betrokken is bij het werk?

Velen leggen de achterliggende schuld bij niet goed communicerende en egocentrische managers.  Ineffectief management is zeker een issue waar  regelmatig sprake van is. Maar wij denken dat er ook een diepere organisatorische realiteit bestaat die de vitaliteit en het enthousiasme van mensen op hun werk omlaag halen.

Ons punt is eenvoudig: Er is niets mis met utilitaire waarden als winst, voordeel en efficiëntie, maar zijn ze de enige waarden dan missen ze eerbaarheid en duurzaamheid. Wij denken dat organisaties zouden moeten uitgroeien tot meer menselijk en relatie gebaseerde organisaties. Kijk naar wat er met de wereld gebeurt als we mensen als getallen alleen zien.

Duurzame BUSINESS SOUL begint bij het, als organisatie, willen faciliteren van het optimaal ontwikkelen en in te kunnen zetten van de kwaliteiten van medewerkers. Het versterken van medewerkers en klanten om te slagen in plaats van alleen maar voor u te werken of van u kopen. Doet u dit dan krijgt u, als organisatie, de beschikking over een enorm creatief vermogen om soepeler mee bewegen op de eisen die deze, ook economisch zware, tijd stelt.

Wat wij doen?

Kijk wat het u kost om op de oude voet door te gaan en bespreek met P&P wat het u kan opleveren om op een doeltreffende manier in uw bedrijf en werknemers te investeren.

Voor meer informatie zend ons een mail via het contactformulier of bel met Marjorie op 06-381 95 747.