Spiegel, advocaat van de duivel en inspirator

Wil je op persoonlijk en/of zakelijk vlak sparren en groeien? Groei kan in vele opzichten plaatsvinden. Je kunt jezelf versterken in communicatie, inzicht in jezelf vergroten, beter leren omgaan met dagelijkse dilemma’s, eigen valkuilen tijdig leren signaleren en/of patronen doorbreken die je afleiden van je eigenlijke doel. People & Potential legt je een spiegel voor, daagt uit en confronteert. Tevens krijg je nuttige tips aangereikt die in de dagelijkse praktijk van waarde blijken. Saskia Gans en Marjorie Niggebrugge zijn bevlogen klankborden voor je, met zowel een achtergrond in de psychologie als ook in business. Zij durven het aan, houden vol en gaan voor vooruitgang, op welk vlak dat ook moge zijn.

Voor zowel werknemers als ook ondernemers/(top)managers hebben wij speciale programma’s samengesteld om een optimale feedback optie te bieden. Een voorbeeld is het traject “Inside out”. Wij starten daarbij met 6 sessies binnen een periode van 3-4 maanden. Tijdens deze eerste serie wordt ingezoomd op jouw actuele situatie, jouw persoonlijkheid, dilemma’s en gewenste focus voor de directe toekomst.

Dit traject wordt door zowel Saskia Gans als Marjorie Niggebrugge begeleid. Het voordeel daarvan is de multi-disciplinaire aanpak waar je dan mee te maken krijgt. Dit zorgt voor meer diepgang en blijvend resultaat. Blijvende verandering of transformatie start bij bewustwording van de huidige situatie met de gevolgen voor het zowel het persoonlijke als het professionele leven. Daarnaast is commitment een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle coaching.

Na afloop van het Inside Out traject kan een abonnement worden afgesloten om de coaching op reguliere basis voort te zetten en zodoende een moment te blijven inbouwen om te sparren en jouw eigen actieplan bij te sturen. Met name ondernemers maken hier veelvuldig gebruik van. Gebruikelijk is dan een frequentie van eens per 2-3 maanden.

Neem contact met ons op voor een kosteloze intake via saskia@people-potentia.nl of marjorie@people-potential.nl